måndag 21 maj 2007

Tempelrapport (I)

Så kom då hela lilla familjen iväg till templet i Köpenhamn och både farmor och farfar följde med (i egen bil) för att passa barnbarnen och ge pappan och mamman en möjlighet att gå i templet tillsammans. Åh vad snällt!
Det var tokmycket folk som skulle med färjan i Helsingborg. Inte så bra när man har en tid att passa, men men... Ville var absorberad av båtåkningen som ni ser. Såååå spännande - det gick inte att få honom att titta upp.
Fint väder fick vi helt oväntat och det var ju underbart! Saga fick se havet och åka utomlands för första gången i sitt unga liv.
ÅÅÅÅ DÄÄÄÄÄÄR!!! Vilhelm fick syn på ängeln Moroni och gapade tyst en lång stund. Vi hade ju laddat mycket för det på hemafton.
Vi fick tid för lite fotografering och sen matsäcksätning. Mamman ammade en sista gång på självaste tempeltrappan och sen lämnades barnen i farföräldrarnas ömma vård. Det var mycket njutbart att få gå in i Herrens hus tillsammans för första gången på alldeles för länge. När pappan och mamman sen kom ut igen, uppfyllda och glada, visade det sig att barnen varit snälla. Lite för snälla faktiskt. Farmor och farfar hade hittat en riktig toppenlekpark vid templet, men bägge barnen hade somnat i vagnen på väg dit. Villen som aldrig sover mer än 45 minuter i vagnen var helt utslagen, och sov ända tills pappan och mamman skakade liv i honom 3 timmar senare. Saga var vaken kanske en timme, så att farfar och farmor hade lite gosigt sällskap iallafall.


Inga kommentarer: