onsdag 5 december 2007

Godingar

Det är lite bloggtorka just nu eftersom vi inte vill publicera en massa goa bilder som kommer dyka upp som julkort och diverse julklappsförstoringar. Men en del kan man ju inte motstå:
Ville verkar förresten ha övergått från handgos till örongos. Mamman sörjer det lite även om den nya stilen är rätt söt den med.

Och här har vi en liten brud som kan verka söt, men har en hel del attityd!
Posted by Picasa

2 kommentarer:

Helena sa...

Asså, hur söta är dina barn?!?!? Och hur lik får man vara sin mamma utan att det blir böter?? Hon ser ju likadan ut. Hur känns det? Med ett barn som ser ut som en själv? Har liksom inte erfarit de än, trots våra tre försök... Men det kanske är tur, med tanke på hur fruktansvärt söta de är. ;)

Villeosagamamman sa...

hihihi, hahaha. Jodå, det känns som jag tittar på mig själv ibland. Och de ständiga kommentarerna "åååå vilka ögon" eller "Saga, har du varit på Åhléns och köpt lösögonfransar" (som vår Öppna förskolan-fröken sa på Lucia) gör mig liksom både mallig och ödmjuk - för det är ju sånt jag fått höra hela mitt liv åxå. Eller fick höra när jag var ung. Sånt syns ju bättre då.

Men jag konstaterade på ert julkort (tack!) att Olivia är bra palmsk. Hon är allt rätt bra lik dig, hörru!

Mina föräldrar brukar för övrigt säga att Ville är Samuel på utsidan och mig på insidan, Saga är mig på utsidan och Samuel på utsidan. Det stämmer rätt bra. Fy vad lurigt det är med en unge (Ville) som är så lik en i egenskaper: noll tålamod, totalt dramatiska reaktioner på allt, ivrig, envis...