fredag 6 juli 2007

Härliga juli!

Mammorna och barnen tog sig en utflykt in till stan idag. Vi promenerade hela vägen från Botaniska till Kungsportsplatsen. När vi travade på i Slottskogen i början av dagen blev vi helt svettiga och mamman ångrade att hon inte tatt tunnare kläder. Vi gjorde mysiga, avspända stopp på vägen, tittade i skyltfönster och köpte engelska chips. Målet som vi motiverade barnen med var lekparken vid Hagakyrkan.

Efter blott ett par minuters lek öppnade sig skyarna och vi tog skydd under ett stort träd på lekparken, en bok möjligtvis. Ungefär första halvan av skyfallet höll vi oss riktigt torra där. Å så mysigt och spännande det var! Men till slut fick vi hålla bön att regnet skulle sluta så vi fick komma därifrån, och vips, ett par minuter senare kunde vi bege oss! Så tacksam mamman är att Gud lyssnar särskilt på de böner som sätter ett så viktigt exempel för de små barnen.
Syns det hur det vräker ner utanför vår gröna cirkel? När det lättat gick vi till den kristna bokhandeln och shoppade loss. Oj, vad kul vi hade med Noas ark-pusslet när vi kom hem sen! Detta var på många sätt verkligen en minnsevärd utflykt!
Posted by Picasa

Inga kommentarer: