torsdag 5 april 2007

VÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR!!

Plötsligt kom ju bara våren och vi var tvugna att vara ute så mycket som möjligt. Varmt som i maj i mars, det är grejer det! Det är MERSMAK på alla sätt och vis (nu var jag faktiskt lite rolig, eller?)

Mamman älskar detta foto på sin söta tänkar-kille som njuter så av vårens första fika!
Tack Stellas mamma för fikat!
Ville och kusinen Maja på väg hem från Trädets underbar gård. De kunde vara tvillingar, tycker vi mammor.
Man måste stanna å lägga pinnar och grus i varje brunn på hemvägen. Det tar sin tid att gå de 200 metrarna, men det är ju väldigt kul. Eller "de e tul!" som Ville själv skulle sagt.

2 kommentarer:

Hanna sa...

Ja, många härliga timmar hade vi på lekplatser och på gården den där varma veckan. Men den här kallare veckan har Lovis och Ville bara bråkat. Märkligt. Kanske de bara kan leka snällt när det är försommarvärme?

Villeosagamamman sa...

Hm, ja det kan ju vara så. Lite Montesquieus klimatlära i praktiken på förskolenivå kanske? Ni vet det här med att runt Medelhavet kan är folket varma och passionerade för det är klimatet å så vi i Nordne är kalla och ogästvänliga för vårt blod fryser i ådrorna eller nåt.

Men i eftermiddag lekte de mestadels bra hos mormor och morfar iallafall och betänk då att det t.o.m. snöade idag. Vi får i vilket fall hoppas på de där 15-20 graderna i nästa vecka som utlovats!