söndag 9 november 2008

Vi har bröllopat!!

Så här otroligt fina var barnen... och Dorotea och Mikael som var de som vi firade. Annebel hade sytt fantastiska klänningar till alla flickor, och mamman sydde matchande västar och flugor till Ville och Julle (som tyvärr hunnit tuppa av för natten då detta foto togs).
Det lektes friskt under bröllopsfesten med hjälp av Hanna och Maria som var barnvakter. Barnen hade ett eget rum och föräldrarna kunde njuta rätt ostört av festen. Mamman vet inte riktigt vem som hade roligast, faktiskt. Hurra!
Fyra av fem näbbar är sovande björnar.
Så galet svårt att få ett bra foto!


Paaaarty, party!
... och efter så mycket partajande blir små näbbar så här trötta:
... och då kan mamman och pappan dumpa dem i dubbelvagnen (som stått i källaren i ett år och hämtats upp enkom i detta syfte) och då somnar små gullgrisar utan ett pip (för klockan närmade sig 23) och låter mamman och pappan fortsätta bröllopspartaja. Yääääääää!
Det här är ungefär det enda kort som togs på Julius. Vilken miss! Han som var så enastående söt i sin lila prinsväst.
TACK, TACK, TACK Annebel för att du sydde och inte minst TACK till Dorro och Mikael för att ni gifte er så vi fick ha så här roligt.
Posted by Picasa

4 kommentarer:

Anonym sa...

O vilka roliga och härliga bilder. Långt här borta vid berget finns det en glad mormor som njuter av alla nya bilder. Tack. Puss och kram Ville och Saga-fina ni är såå fina. Mormor

Anneli sa...

Såna sötnosar :) gillar kortet där de däckat i vagnen hehe

kram!

Unknown sa...

It looks like the wedding was a great success!

Hanna sa...

Sööööööööööööööööta barn!!!!