lördag 8 november 2008

Mamman är skapartokig

Sen pappan började jobba i Oslo har mamman blivit så biten av sitt skapande på kvällarna när grisarna sovande ger henne en egen stund, att hon börjar befara att vi snart måste skicka henne på scrapavgiftning. Hon brukar aldrig eller i alla fall sällan nämna det här på bloggen, eftersom den är tänkt att fokusera på hennes små gullegrisar. Men tills mamman blivit så tokig så hon skaffat sig en till blogg, så måste hon ibland publicera scrapgrejer här. Så är det idag. Det är bara att hoppa över inlägget om man inte är intresserad!

Den här vann mamman Tingtura designs månadstävling med: *sååååå stolt!!* Det är Villekillen som tar sin första åktur på sin nya cykel i maj.


Mamman cybercropade förra helgen och tio i 12 när cropen var nästan över kastade hon ihop det här kortet - och det vann sin kategori. HAHAHa. De andra grejorna som hon ägnade timmar åt att pilla ihop, vann inte. Hmmm...
Ett nyligt alster som mamman tävlar nånstans med. Hon blev så trött på alla som gick och vann bara för att de lastat sidan med dekorationer och lager på lager och trasat sönder alla kanter, så hon tänkte för en gångs skull lasta på hon åxå! Det gäller ju att vinna, va!Sist men inte minst ska mamman helt våldföra sig på barnens blogg och göra reklam så att hon kan vinna mer scrapgodis:

Scrapperiet www.scrapperiet.blogg.se har cybercrop nästa helg, 15-16 nov. Moas mamma, Pickos och ni andra, ni vet vilka ni är - se till att joina mamman runt pysselbordet (Moas mamma - hur ska vi hinna att ha barnkalas för Saga och Moa den lördan??)!!

1 kommentar:

PERNILLA sa...

finfina scrapalster!