lördag 4 augusti 2007

Hur man orkar Ghetto hela veckan:

Man kör en naturnära utflykt. Dock fick vi med oss stora delar av Ghettot där, och Moa med päron, men det var bara trevligt. Vi träffade inte de utlovade kossorna, men vi fikade.
Man kör en eftermiddag ihop med några andra kusiner, de i Åsa till exempel. Kalopsen till middag var fantastisk och vi lyckades hålla låg profil allihop, ända tills det var dags att åka hem. Då blev det lite kaninklapp och killfotboll.
Man åker till simhallen! Tyvärr kunde inte mamman och Saga vara med för bebben var förkyld. Men Villen och pappan hade kul ihop med Lovis o co. Fast Villen var tydligen lite reserverad och gillade poolkanten bäst.
Man myser på stan med glass i solskenet. Villen har gått och blivit med "mysse". Han störtgillar sin Emilkeps, som mamman om möjligt gillar ännu mer än han (se även hans älskade Pippi-tröja - vi laddar för Astrid Lindgrens värld).
Posted by PicasaSå, nu orkar vi lite mera röj i mormor och morfars hus! Ser ni hur livat vi har det (detta är strax innan vi försöker få alla i säng och även Stella är på besök)?!

Inga kommentarer: