fredag 8 juni 2007

Grattis pappan!

Familjens käre far fyllde år i helgen och uppvaktades som sig bör med paket på sängen. Av Saga fick pappan ett paket med prinsesspapper som smakade mycket bra. Villes paket hade Blixten&Bärgar'n-papper som smakade ännu bättre (enligt Saga alltså). Inuti låg en riddare till pappans samling och Star Wars-lego, som pappan önskat sig i rätt många år nu. Med ögon tindrande av förtjusning utbrast pappan: "Åh vad Ville kommer älska detta!!" Det gör han också. Varje dag när pappan kommer hem från jobbet är det bara en sak som gäller: "Bygga robot!" Och pappan bygger så gärna så...
(Mamman måste skryta med sin fina tårta)
Nästan för första gången nånsin SJÖNG Vilhelm! Han har ju inte velat göra det tidigare, även om han kan sångerna (det märks). Men här klämde han i "LEEEVA... HUNDRA ÅÅÅÅR!" Hela veckan har han sen byggt tårtor av duplo och som vi sjungit mera må leva över. Mamman är hemskt glad för detta!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej du gamle vän och grattis i efterskott! Hur står det till i Götet?! Vilka söta barn ni har fått ni två! Här uppe i den snöiga norden Uppsala går vi på knäna med tre vilda killar! Kolla in dem på danielochkarolina.blogg.se!
ha en fortsatt trevlig midsommar!!!