måndag 7 januari 2008

Villes födelsedag

Den 18 december blev det så dags för Vilhelm att fylla 3 år. Hurra! Det var en riddarborg och riddare i paketen från mamma och pappa på morgonen. Pappa hade påbörjat sin julsemester och var hemma och myste - å vad roligt!
Vid lunch kom morfar och mormor med ännu fler paket. Det var Blixten-pussel och en verktygslåda. Ville har "verktygat," som han kallar det själv, väldigt mycket sen dess.

Efter spagettin och köttfärssåsen åkte vi alla till Liseberg, där det är så otroligt julfint så här års. Det blev nästan för mycket roligt på en och samma gång för den lille 3-åringen, som höll på att flippa ur där efter ett litet tag. Men då fick han en klubba, som ju är bland det bästa som finns, och så blev det roligt igen.

Särskilt spännande var det att hälsa på Tomten. Ville fick skriva sin önskelista och gå fram och ge den till Tomten som läste den noga och önskade Ville grattis på födelsedagen.(18 December was Ville's birthday, finally. More presents from the Mommy and the Daddy was a castle with knights. At lunch time grandma and grandpa came with gifts and stayed for lunch. Then we went to Liseberg, our great amusement park which is full of beautiful lights and everything Christmassy you need, including Santa.)

Posted by Picasa

Inga kommentarer: