söndag 11 november 2007

Resa till Pippi!

Tänk er två galna hemmamammor och fyra härliga ungar under 4 år. Mammorna ser en annons att man kan åka till Astrid Lindgrens värld för de har höstmarknad och det är nästintill gratis. De galna mammorna slår till, bokar stuga, fixar 7-sitsig hyrbil, sätter igång att planera mat och detaljer, packar och, inte minst, försöker hålla i barnen som längtar så de kan gå av efter att träffa Pippi. Höst-Pippi.

Hyrbilen visar sig vid avfärd vara på tok för liten för alla sulkys och väskor och bilstolar, men det hindrar inte mammorna. De packar in sig i varsina ordinarie bilar och peppar varandra att det nog ska gå bra att köra så långt i varsin bil.

Här ser vi första stoppet, Europstop i Jönköping. Där var det livat... Mycket korv från macken på bänken, och många som stirrade på de galna mammorna. Men har man inte tid att leta efter McDonalds, så får de bli mack-korv på bänk, så det så!


Efter att ha kört/åkt bil i flera år, var vi tillslut framme. Pippi!!! Där var hon, tillsammans med Kling och Klang. HURRA!


Vet inte vem som var gladast, mammorna eller barnen...

Det var en roligt show precis när vi kom, där alla figurer som fanns kvar i parken nu på hösten var med (Karlsson var ute och filurade i publiken just här).

(Two crazy moms took four kids under the age of 4 to Astrid Lindgren's World to meet Pippi Longstocking and friends. After a 300 km drive we were finally there.)


Posted by Picasa

Inga kommentarer: