fredag 14 mars 2008

Renovering

Om läsarna undrar varför det varit lite för tyst här på bloggen, så kommer svaret nu: Det har renoverats i vår lägenhet. Nu är här så fint så fint så! Men det var ju lite mäck under veckorna de höll på. Villes rum, arbetsrum, föräldrasovrummet, bardummet samt köket har målats och/eller tapetserats. Familjen har bott i vardagsrummet tillsammans med övrigt bohag under tiden. Eller rättare, pappan har bott där med övrigt bohag, mamman och barnen vistades mestadles hos mormor och morfar och hade go semester. Här kommer bildbevis:

FÖRE: Villes rum i slutet av januari, sista gången Maja och Elias röjde här innan deras flytt drog till nästa hus.
UNDER:
EFTER:

2 kommentarer:

Anneli sa...

Meeen va fint det blev! Och vilken läcker gardin du har i köket! vad är det för nån? MåÅÅSTE ha en grön i vårt kök, kanske kan härmas ;)

hoppas o se det live snart
kram anneli

Villeosagamamman sa...

Det är en bit panel i metervara från IKEA. Pröjsade hela 36 kr för den, fållade den i varje ända på 5 sekunder, och hängde upp den på fel håll i "ringklämmor" på gardinstången. Kostade väldigt billigt, tog väldigt lite tid, coolt resultat = me like. Lär göra om det här med panel på fel håll så fort jag vill ha omväxling på det gröna - med gott spenderkänsligt samvete!